Vragen? Bel ons nu: 085-303 3979

Maandag t/m zondag 09:00 – 21:00 uur

Verhuislift Amersfoort

30%

Korting

Wanneer is het handig om een verhuislift in te huren?

Het is handig om een verhuislift in te huren als het gaat om lastigere verhuizingen. Met lastigere verhuizingen worden woningen bedoeld waar het woongedeelte zich bijvoorbeeld niet op de begane grond bevindt, maar op de eerste verdieping. Of kleine appartementen in smalle straatjes. De meubels die in of uit het huis moeten, passen dan soms gewoonweg niet door de gang of de deur. In dit soort gevallen is het heel handig om gebruik te maken van een verhuislift, omdat de grote meubels dan via het raam of het balkon naar binnen kunnen worden gebracht. Op deze manier zijn de spullen veel sneller verplaatst, wat geld en tijd bespaard. Los van de woonsituatie wordt het altijd aangeraden om een verhuislift in te huren als er veel zware meubels moeten worden verplaatst. Op deze manier kan dat veel veiliger en sneller worden gedaan.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een verhuislift?

Het huren van een verhuislift brengt veel voordelen met zich mee.

  • Een verhuislift huren is een grote zorg minder bij de verhuizing. De verhuizers nemen het dan over.
  • Er hoeft veel minder fysieke inspanning worden gedaan, omdat er gebruik wordt gemaakt van een verhuislift.
  • De tijd die wordt besteed aan het verhuizen is een stuk minder, omdat de meubels direct naar boven kunnen worden getild. Dit gaat veel sneller dan een verhuizer die telkens omhoog en omlaag moet met de lift in de woning.
  • Mogelijke schade aan muren of spullen kan worden voorkomen door het gebruik van een verhuislift. Dit is omdat de meubels dan niet telkens langs hoeken en smalle openingen hoeven te gaan.
  • Bijzondere en grote meubelstukken kunnen gemakkelijk worden verplaatst met een verhuislift. Grote hoekbanken en eettafels kunnen zo probleemloos worden verplaatst.
  • In het geval dat de woning of het appartementencomplex geen lift bevat, is een verhuislift altijd een goed idee. Dit bespaart moeite, tijd en geld.
Verhuislift Amersfoort

365 dagen per jaar beschikbaar

Goedkoopste verhuisservice

Professionele verhuizers